Mallorca (från Vasa) - 10 dagar


9.10.2018 - 18.10.2018


tisdag - torsdag


10 dagar

Mallorca (från Vasa) - 10 dagar


9.10.2018 - 18.10.2018


tisdag - torsdag


10 dagar

Avkoppling eller vandring på vårt sätt!

 

På våra resor till Mallorca bor vi i badorten Santa Ponsa belägen på öns sydvästra del, skyddad i en djup havsvik. Palma finns på ca 15 kilometers avstånd och flygplatsen ca 35 km från Santa Ponsa. Vårt fyrstjärniga hotell ligger ett stenkast från den långa sandstranden och shoppingstråken.
I Santa Ponsa hittar man bland annat en marina och ett stort utbud av restauranger och barer. Omgivningarna är kuperade, med grönklädda berg och kullar. I nordväst reser sig den höga bergskedjan Serra de Tramuntana, som sträcker sig ända upp till halvön Formentor på norra Mallorca.
Utflyktsprogrammet för resorna presenteras på plats. Vi erbjuder både kultur, historia och shoppingturer samt ledda vandringsmöjligheter.

 

Med ”retrocharter” till Santa Ponsa på Mallorca vill vi erbjuda ett alternativ till den ökade efterfrågan på bekväma och flexibla resor till söderns sol. Någon renodlad retrocharter är det ändå inte frågan om. Högsäsongen har passerat och vi flyger reguljärt från hemorten, platsarrangemangen sköter vi själva med egen personal som erbjuder ett rikligt utbud av aktiviteter och utflykter.

Det första skandinaviska charterflyget landade på Palma de Mallorca 1955. Under flera årtionden utvecklades turismen och semesterparadiset blev både känt och ökänt för sina långa inbjudande sandstränder med skogar av solparasoll, stora hotellkomplex och blöta grisfester.

En resesajts beskrivning av Mallorca: ”Under 1960-talet blev Mallorca modernt, under 70-talet folkligt, under 80-talet fult och billigt. Då gick det inte längre att skryta med en vecka på Mallis.” Men det blev nya tider på Mallorca, turistorterna och hotellen har rustats upp och turistströmmarna har återvänt till en sundare nivå.

För den aktiva resenären finns ypperliga möjligheter till bland annat vandring, cykling eller golf. Små fiskebyar, genuina bergsbyar och framför allt en oslagbar natur – allt från sandstränder till gröna bergsområden och azurblått hav, tillsammans med traditionella marknader, tapasbarer och stort utbud av shopping gör idag Mallorca till ett av de populäraste resmålen i Medelhavet.

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Flygbolag SAS
Tisdag 9.10.2018
Vasa kl. 6.15 – (byte på Arlanda) – Palma de Mallorca kl. 11.10

Torsdag 18.10.2018
Palma de Mallorca kl. 10.45 – (byte på Arlanda) – Vasa kl. 20.15.

Resans pris vuxen EUR
från Österbotten: 1.350 €
Enkelrumstillägg 230 €

I priset ingår
+ Reguljärflyg och flygskatter 
+ Logi i dubbelrum 
+ Halvpension: frukost och middag
+ Flygfältstransfer på Mallorca
+ Stadstur i Palma de Mallorca
+ Reseledarens tjänster

I priset ingår inte
- Frivilliga utflykter 
- Måltidsdrycker
- Reseförsäkring

Bra att veta
* Giltigt pass eller EU-identitetskort
  behövs
* Se över ditt försäkringsskydd
* Valuta under hela resan är EURO
* Flygtider bekräftas i infobrevet