Weekend i Stockholm


29.9.2017 - 1.10.2017


fredag - söndag


3 dagar

Weekend i Stockholm


29.9.2017 - 1.10.2017


fredag - söndag


3 dagar

Stockholm är sedan länge känd som en stad med ett brett utbud för den kultur- och shoppingintresserade. På denna resa har man möjlighet att bekanta sig med vad Stockholms centrala delar har att erbjuda.
För den shoppingintresserade finns ett helt spektrum av affärer att välja mellan: NK, Åhléns, Gallerian eller varför inte flanera längs Stockholms absolut främsta shoppingstråk Drottninggatan.
Är man mera inriktad på den kulturella sidan har Stockholm ett brett och intressant utbud att erbjuda. De största och mest besökta sevärdheterna är Stockholms Slott, Skansen, Vasamuseet, Historiska museet, Moderna museet och Nordiska museet. 

Mamma Mia the Party på Tyrol!

 

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu väntar partyt!

Bli en del av en helt ny upplevelse. En grekisk taverna. En medelhavsmeny. ABBAs låtar och en fest som aldrig tar slut. Välkomna! Den 20 januari 2016 var det världspremiär på Tyrol för nästa steg i succén MAMMA MIA!

Tyrol på Djurgården i Stockholm är nu ombyggt och förvandlat till en grekisk taverna med kapacitet på 450 gäster. Du och ditt sällskap är med om en helt ny upplevelse, en middagsunderhållning i flera akter och en fest som aldrig vill ta slut.
Producerad av Björn Ulvaeus & Eventum.

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Resans pris vuxen EUR
från Österbotten 345 €
från Åbo hamn 330 €
Enkelrumstillägg 125 €


I priset ingår
+ Färjbiljetter med Viking Line
+ Inside-hytt tur/retur
+ Logi i dubbelrum på
   Scandic Grand Central
+ 2 frukost
+ Rundtur i Stockholm
+ Bussresan i bekväm turistbuss
+ Reseledares tjänster

I priset ingår inte
- Biljett till Mamma Mia the Party
inklusive 3-rätters medelhavsmeny (150€)
- Måltidspaket
- Resenärsförsäkring

Måltidspaket
Spara och köp måltidspaketet på förhand. Middag från stående bord i Buffet Aurora på fredag kväll och tre rätters à la carte middag på returresan. Boka redan när du bokar resan, enkelt och bekvämt!
Pris:  70€ / person