Weekend i Stockholm


1.3.2018 - 4.3.2018


torsdag - söndag


4 dagar

Weekend i Stockholm


1.3.2018 - 4.3.2018


torsdag - söndag


4 dagar

Stockholm är sedan länge känd som en stad med ett brett utbud för den kultur- och shoppingintresserade. På denna resa har man möjlighet att bekanta sig med vad Stockholms centrala delar har att erbjuda.
För den shoppingintresserade finns ett helt spektrum av affärer att välja mellan: NK, Åhléns, Gallerian eller varför inte flanera längs Stockholms absolut främsta shoppingstråk Drottninggatan.
Är man mera inriktad på den kulturella sidan har Stockholm ett brett och intressant utbud att erbjuda. De största och mest besökta sevärdheterna är Stockholms Slott, Skansen, Vasamuseet, Historiska museet, Moderna museet och Nordiska museet. 

Bo Kaspers Orkester "Allt ljus på oss"

Efter att bandet uppträtt på Rondo i Göteborg från september till december tar Bo Kaspers Orkester sin krogshow till Cirkus i Stockholm 2018. Premiären är den 25 januari.

Pressröster om ”Allt ljus på oss”

Behöver inte skämmas för att kalla sig ‘världens bästa band’.” / Dagens Nyheter, betyg 4 av 5

”Hela krogkonceptet sitter som en diskokeps. Det är tajt och snyggt, professionellt och genomtänkt” /Göteborgs-Posten, 4 av 5

”Nära, inbjudande och innerligt.” / Aftonbladet, 4 av 5

”Jag har sett dem på rockklubbar, konserthus och festivalscener. Men aldrig så trygga i sig själva och sin musik som här. En orkester har hittat hem.” / Expressen, 4 av 5

”Det här är lysande. Musiken. Framförandet. Svänget. Bredden. Djupet. Dekoren. Bo Kaspers krogshow på Rondo är något av årets konsertupplevelse för egen del.” / Borås Tidning


Om Bo Kaspers Orkester
Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade liveband som genom åren skapat ett gott förhållande till en bred publik i de nordiska länderna. De har sålt över en miljon skivor och deras låtar har sammanlagt långt över 100 miljoner lyssningar på Spotify.

I 25 års tid har det Grammis-belönade bandet blandat pop, soul, jazz och visor till en helt egen genre. Bo Kas-pers Orkester ligger bakom klassiska låtar som ”Hon är så söt”, ”Undantag”, ”Håll ut”, ”Vi kommer aldrig att dö” och ”I samma bil”. Deras musik och låttexter om uppbrott, förälskelse och vardagens svårmod har gjort avtryck över generationer och bandet har följts av trogna fans från och med genombrottet med debutskivan ”Söndag i sängen” 1993. Sedan dess har Bo Kaspers Orkester gjort ytterligare tio album och fyra samlingar.

2013 medverkade sångaren Bo Sundström i ”Så mycket bättre” och 2015 släpptes Bo Kaspers Orkesters senaste album ”Redo att gå sönder”. I december 2016 gav Bo Kaspers Orkester julkonserter på Skandiascenen i Stockholm och på Slagthuset i Malmö.

Showbiljett: 85 €

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Resans pris vuxen EUR
från Österbotten 340 €
från Åbo hamn 325 €
Enkelrumstillägg 105 €


I priset ingår
+ Färjbiljetter med Viking Line
+ Inside-hytt tur/retur
+ Logi i dubbelrum på
   Downtown Camper by Scandic 
+ 3 frukost
+ Rundtur i Stockholm
+ Bussresan i bekväm turistbuss
+ Reseledares tjänster

I priset ingår inte
- Måltidspaket
- Resenärsförsäkring
- Biljett till Bo Kaspers Orkester

Måltidspaket
Spara och köp måltidspaketet på förhand. Middag från stående bord i The Buffet på utresan och tre rätters à la carte middag på returresan. Boka redan när du bokar resan, enkelt och bekvämt!

Pris:

70 € / person